On olemassa Ero Seksi Treffit Maalia Miesten ja myös Naisten?

On olemassa Ero Seksi Treffit Maalia Miesten ja myös Naisten?

Tracie45334 travel blog images


Odottamaton uusi tutkimus biologista sukupuolta sekä dating voi kumota tavallista myytti.

Se on yleisesti tiedossa, että pojat ovat Tosituhma enemmän kiinnostuneita rento sukupuoleen, ja myös naiset ovat paljon enemmän kiinnostuneita sitoutumista, kyllä? Johtuu siitä, että naiset käyttävät enemmän kuin miehet, kun se tulee raskauden sekä lapsen kasvatukseen, yleensä (niin menee päättely) kun se tulee, Seksi Treffit, naiset varmasti etsivät pitkä-aikavälin rakkautta, sekä urokset, ei niin paljon. Mitä jos (biologinen) sukupuoli ei ole ainoa määrittävä tekijä?

Ovat miehillä ja naisilla todella synnynnäisesti erilaisia, kun se tulee sukupuoleen sekä dating?

Meidän pitää nähdä ulos, kun tehdään oletuksia, jotka koskevat sukupuolten välisiä eroja, koska emme voi kehittää tekijät vahvistaa meidän sosiaalisesti määritelty uskomukset. Muita näkökohtia voivat olla ohjelmoitu perimässä, mutta olemme juuri alkaneet järjestää selville, mitä on, mitä-ja myös seksi ei ole joko/tai enää.

Mikä on "sociosexuality"?

Sociosexuality on arvioitu hyödyntämällä Sociosexual Paikannus Varastossa (SOI), joka kuihtuu seksuaalinen ajattelutapoihin ja käyttäytymiseen taipumuksia osaksi yksinäinen ulottuvuus, jotka vaihtelevat limited (kallistumassa kohti rakastelu vain henkisesti lähellä, täysin sitoutunut kumppanuudet) rajoittamaton (suosii seksiä-liittyvät yhteydet vähemmän omistautumista ja myös psykologinen läheisyyttä). Tutkija kyseenalaistaa, jos sociosexuality keksii inspiraatioita Seksi Treffit, sekä, jos niin, kuinka paljon tullin näitä sukupuoleen liittyviä asenteita ja toimia, pelata uudestaan ja myös aiemmin orgaanisia seksiä.Jotta näyttää vieläkin syvemmin alle vielä tunnistettu kriittinen mittaus moderni pariutumisen, joka saattaa muodostaa meidän asteittain Seksi Treffit valintoja, Hallam ja osakkuusyritysten toistuva ennen tutkimuksia, joiden keskeinen spin. Yhdessä kiusanteko lisäksi vivahteita Seksi Treffit keinot aikaisempi tutkimus tutkimus on, ne lisätään "sociosexuality" tavanomaiset epäillyt, kuten sukupuoli, ikä, raportoitu inspiraatioita Seksi Treffit, ja niin edelleen. "Sociosexual linjaus" (Simpson ja myös Gangestad, 1991) on vakiintunut käsite, joka pidentää työn Kinsey, viitaten "ihmiset taipumus olla sukupuoleen liittyviä kohtaamisia kanssa tai ilman sitoutumista, tuntemuksia sekä läheisyyttä."

Nykyinen tutkimus

Nykyisessä tutkimuksessa, Hallam ja työtovereiden arvioida joukkue 254 yksilöt-57,9 prosenttia naisia, heteroseksuaalinen, keski-ikä 30 vuotta. He olivat kaikki tehty käyttöä Seksi Treffit sivustoja sekä sovelluksia täyttämään ihmisille, jotka koskevat kolmasosa oli merkittävä dating-yhteyden tai ke, ja myös yli 55 prosenttia oli yksinäinen aikaan tutkimukseen. He reagoivat tarkistaa asioita, jotka koskevat Seksi Treffit kokemuksia, sociosexual linjaus, Seksi Treffit inspiraatioita, ja suhde kunnossa. Ymmärtää yksilöiden Seksi Treffit motivaatioita, tutkijat käyttää muunnelma "Tinder motiivit vaihtelevat" (Sumter et al., 2017), joka approksimoi kuusi keskeisiä tekijöitä, hyödyntäen dating sovellukset ja sivustot-rakkaus/pitkän aikavälin romantiikkaa, epävirallinen sukupuoli, yksinkertaisuus vuorovaikutus, itsetunnon tunnustamista, seikkailu ja nautintoa, sekä trendikkyys.

Mitä tutkijat paikantaa?

Mitä koskee tutkimuksen orgaanisen seksiä vastaan sociosexuality perustamisesta motiiveja hyödyntäen Seksi Treffit? Tutkijat ensin juoksi tiedot, mukaan lukien ilman sociosexuality malli. Ne sijaitsevat että biologinen sukupuoli oli tilastollisesti merkitsevä ennustaja, mitä ihmiset halutaan saada Seksi Treffit, seuraavat odotettavissa kuvio kaverit haluavat enemmän kumppaneita, ja myös naiset haluavat entistä enemmän sitoutumista. Mutta tässä on kierre: Kun he juoksivat tiedot ja koostui sociosexuality tilastollinen malli, sukupuoli eroja katosi. Vain sociosexuality-ja ei, onko yksilöitä oli nainen tai mies-- odotettu aikeistaan hyödyntäen Seksi Treffit.

Kaikki oli sukupuolten välisiä eroja, millainen järjestelmä ihmiset raportti käyttämällä cyberdating. Ei ole yllättävää, tutkijat havaittu, että ne, joilla on rajoittamaton sociosexuality oli hyödyntämällä Seksi Treffit ylimääräistä rento seksiä kuin rakkaus, ja myös niille, joilla on rajoitettu sociosexuality olivat useammin etsivät läheisyyttä sekä omistautumista. Nostamalla ikä tuli lisätä motivaatiota käyttää Seksi Treffit sekä rakkauden ja myös rento seksiä, vahvistaa kätevästi vuorovaikutusta, mutta paljon vähemmän ajaa riemua ja myös self-validointi.

Oman alueen tai minun?

Kuten perinteistä, binary ideoita sukupuolen sekä sukupuoli morph, loppu on nestettä ja moniulotteinen, tarkasteltaessa vain orgaanisia sukupuolen tunnistaa, miksi me etsiä suhteita etsimme on koskaan ylimääräistä epätarkkoja sekä petollisia. Kun tarkastellaan muuttujia, kuten sociosexuality, joka leikkaa poikki sukupuoli sekä orgaanisia sukupuoli, varmasti auttaa meitä paremmin ymmärtämään meidän aikeet paritukseen ja myös dating. Seuraavan kerran uskot koskien tapahtuu päivässä, kokeile tätä kokeilua: Eikä tehdä olettamuksia siitä, mitä eri muut yksittäiset haluaa funktiona sukupuoli, miettiä sociosexual suunta-ja ehkä jopa tuoda se esille.

Mitä kysymykseen orgaaninen seksiä vastaan sociosexuality perustamisesta inspiraatioita käyttämällä Seksi Treffit? Rajoittamaton naaraat ja myös rajoittamaton kaverit ovat paljon enemmän todennäköisesti käyttämään Seksi Treffit järjestelmien rento kohtaamiset, riippumatta siitä, biologinen sukupuoli-- ottaa huomioon, että sociosexually rajoitettu naiset sekä miehet ovat extra todennäköisesti etsivät yllä, yksinomainen rakkautta. Kuten perinteistä, binary ajatuksia seksistä ja myös sukupuolten morph, tulee neste ja moniulotteinen, etsivät vain biologinen sukupuoli ymmärtää, miksi me etsiä suhteita etsimme on koskaan paljon enemmän virheellisiä, sekä petollisia.

Muita kysymyksiä kevät mieleen: Mitä jos kaverit on korkeampi rajoittamaton sociosexual paikannus taustalla paremmin inspiraatioita yhden yön? Missä määrin tämä on todella perinnöllinen ja myös evoluution, sekä missä määrin on tämä tunnistamaton sosiaaliset, ekologiset ja sosiaaliset näkökohdat? Rinnalla biologia, sosiaalisesti selville ja intergenerationally lähetetään elementtejä (joka koostuu toteutettavissa epigeneettiset tulokset paritteluun ja lasten kasvatus siirtynyt meidän isovanhemmat sekä äidit ja isät' sukupolvia, miten geenit ovat muunnettu) ovat tarpeen hahmottamisessa nykyaikainen kumppanuuksia.

Lisäksi kiusanteko toisistaan vivahteet Seksi Treffit menetelmä aiemmin tutkimus on, ne lisätään "sociosexuality" tyypillisiä epäiltyjä, kuten sukupuoli, ikä, raportoitu inspiraatioita Seksi Treffit, ja myös niin edelleen. Tunnistaa osallistujien Seksi Treffit inspiraatioita, tutkijat käyttivät versio "Tinder inspiraatioita range" (Sumter et al., 2017), mikä vastaa 6 perus syitä käyttää dating sivustoja sekä sovelluksia-rakkaus/pitkäaikainen rakkaus, rento seksiä, mukavuutta vuorovaikutuksen, itsetunnon tunnustamista, jännitystä, jännitystä, ja myös trendikkyys.

Take-home message on, että kun se pysyy, enemmän yleistä, että miehet käyttää Seksi Treffit koukkaaminen-up, sekä yleisempää, että naiset käyttävät Seksi Treffit tavata että erityistä joku, että tekijä ei voi pohjimmiltaan olla koska orgaaninen seksiä.

Eikö olisi kiehtovaa, jos sociosexual suunta oli ratkaiseva tekijä? Rajoittamaton miehillä sekä rajoittamaton naaraat ovat todennäköisesti käyttää Seksi Treffit järjestelmien rento kohtaamiset, riippumatta siitä, orgaaninen sukupuoli-- ottaa huomioon, että sociosexually rajoitettu naisilla ja myös miehillä on enemmän todennäköistä olla etsivät yllä, erityistä rakkautta. Tulevaisuuden tutkimus varmasti tarvitse jäljitellä tai kumota nämä havainnot sekä parempi tutkia ratkaiseva näkökohdat, mukaan lukien sukupuoli-identiteetti, muuttuu seksuaalinen normeja, sekä in-henkilö dating motivaatioita.


Add Tracie45334 to your subscriptions feed

Tracie45334 travel blog imagesLeave a Comment:

Or Sign Up To Leave A Comment

To notify a previous commenter, mention their user name: @peter or @peter-smith if there are spaces.


Create Your Free Travel Blog

Join others and Track That Travel

Track That Travel

travel blog, free travel blog travel blog, free travel blog travel blog, free travel blog

® 2018 Track That Travel