seksiä deittisivuilta

seksiä deittisivuilta

khava5678 travel blog images

travel blog

Se voisi olla vähemmän monimutkaista saada seksiseuraa netistä?Tutkimuksen kauneus, suostuttelua, ja mitä tekee kumppanuuksilla työ voi kertoa meille paljon siitä, miten käyttää dating apps.

Jos seksiseuraa näyttää ratkaisematon ongelma etsiä "yksi" (tai kuka olet etsimään), et ole ainoa.

Penkki Proving ground tiedot on itse todennut, että seksiä deittisivuilta huolimatta siitä, että eri henkilöt käyttävät seksiseuraa palveluihin kasvaa ja osa ihmisistä, jotka ajattelevat, se on hyvä tapa tavata ihmisiä kasvaa-suurempi kuin 3 ihmistä, että raportti on-line dater ole itse mennyt ulos jonkun kanssa he ovat täyttäneet online.

seksiseuraa ei ole kalpea sydämen tai ne nopeasti estää, toteaa Harry Reis, PhD, Psykologian Professori sekä Dekaani on Opettaja Arts, Sciences, sekä Design, University of Rochester. "On vanha väittäen, että sinun täytyy suudella paljon sammakoita löytää prinssi-sekä mielestäni todella käyttää seksiseuraa."

Reis tutkimuksia sosiaalinen vuorovaikutus ja tekijöitä, jotka vaikuttavat määrä ja läheisyys meidän kumppanuuksia. Hän coauthored 2012 suosittelu artikkeli, jossa arvioitiin, kuinka psykologia voi kuvata muutamia seksiseuraa dynamiikkaa.

Joissakin menetelmiä seksiseuraa on eri pallo peli konferenssin henkilön todellinen elämä-ja myös jotenkin se ei ole. (Reis mainitsee, että "seksiseuraa" on oikeastaan harhaanjohtava. Käytämme termiä ehdottaa, "online-kokous," onko se dating web-sivusto tai dating sovellus.).

"Yleisesti on info noin ne ennen voit itse täyttää," Reis valtioiden ihmisistä täyttää verkossa. Sinulla voi olla kassalla lyhyt profiili tai olet ehkä ollut melko huomattavaa keskustelut avulla viestin tai sähköpostin.

Sekä samalla tavalla, kun tapaat jonkun offline-tilassa, saatat ymmärtää paljon yksityiskohtia, jotka koskevat kyseisen henkilön etukäteen (kuten silloin, kun olet valmis kasvoi pal) tai saatat tunnistaa hyvin vähän (jos katsotaan valtion, voit mennä ulos jonkun kanssa olet tavannut lyhyesti baarissa).

"Konsepti seksiseuraa ei ole uusi ehdotus," väittää Lara Hallam, tutkija Jako Vuorovaikutuksen Tutkimus-Opintoja College of Antwerp, jossa hän on työskennellyt hänen Tohtorin tutkinto yhteys tutkimuksissa. (Hänen tutkimus tällä hetkellä keskittyy seksiseuraa, joka koostuu tutkimusta, joka huomasi, että ikä oli vain luotettu forecaster, mitä tehdään verkossa daters paljon enemmän todennäköisesti itse koota.).

"Ihmiset ovat oikeastaan aina käyttänyt middlemans, kuten äidit, läheiset ystävät, clergymans, tai ihmiset osallistujat, löytää sopiva kumppani," Hallam toteaa. Mistä seksiseuraa vaihtelee menetelmiä, jotka menevät kauemmaksi kerroksia, yksityisyyden mukana.

Jos sinulla nauttia kautta joku kaveri tai perheenjäsen, yksinkertaisesti ottaa, että kolmannen osapuolen yhteys on tarkoittaa hyödyllistä vahvistaa erityisiä ominaisuuksia, jotka koskevat jonkun (fyysinen ilme, worths, ominaisuus, ja niin edelleen).

Läheinen ystävä ei välttämättä saada se oikea, mutta he ovat silti perustamisesta sinut jonkun kanssa, he olettavat, voit, kuten, Hallam väittää. "Online daters edelleen on-line tuntemattomia ihmisiä, kunnes he päättävät täyttää offline-tilassa.".

Samoin kuin on olemassa tiettyjä kohtia henkilö sekä mahdollinen kumppani, että et vain voi selvittää, alkaen profiili tai puhua verkossa, Reis lisää: oletteko vuorovaikutuksessa hyvin? Teet yksi ylimääräinen nauraa?

"Ne kohdat, jotka todella väliä, kun se tulee tekemään, kumppanuutta, työ eivät vain ole helposti saatavilla profiili", Reis toteaa. (Tutkimuksen jälkeen henkinen tutkimus apua, että tuollaiset käsitteet ovat tärkeitä kumppanuuksia, ja myös ennustavat kumppanuuden menestys, hän toteaa.).

seksiseuraa on tapa avata ovet tavata ja myös päivämäärä ihmisiä, Reis väittää. Ja jotain sivustot ja sovellukset ovat valitsemalla ne on, että kyky yksinkertaisesti tukea sinua tavata jopa enemmän yksilöitä.

Vaikka on vähän tieteellistä tutkimusta, joka on itse asiassa erityisen arvioida seksiseuraa tuloksia, on vuoden tutkimus miksi kumppanuuksia toiminto ja mikä ohjaa yksilöt toistensa kanssa ensimmäinen paikka.

"Paljon siitä, mitä me voimme vaatia koskevat seksiseuraa tutkimus on todella enemmän theorizing eri muunlaisia tutkimuksia," Reis sanoo.

Sameer Wildner, MD, sisätautilääkäri, College of North Texas Dallas, coauthored 2015 BMJ evidence-Based Lääkitys paperi, jonka hän ja myös hänen coauthor ottaa huomioon lähes 4,000 tutkimuksia eri psykologian, sosiologian, neurokognitiivisia tiede, ja myös eri tieteenalojen eteenpäin jopa kokoelma ohjeita, miten luoda tilin, vain miten valita puvut, sekä kuinka tulla lähelle online-vuorovaikutusta.

Perustamisesta dating profiili erityisiä keinoja ei suinkaan takuun täyttää elämäsi rakkaus. Vielä Wildner on tutkijat eivät tarjota joitakin muistutuksia siitä, miten jakaa tietoa itsestäsi ja miten valita, jotka haluat pelata. "On pieniä hienouksia, jotka voivat auttaa", hän väittää.

Joissakin tarkoittaa seksiseuraa on eri pallo peli konferenssin joku todellisen elämän-- ja joissakin tarkoittaa, että se ei ole. (Reis toteaa, että "seksiseuraa" on itse asiassa hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä tarkoittamaan "online-konferenssi," onko se kautta dating verkkosivuilla tai dating sovellus.).

Luoda jopa dating profiili tietyllä tavalla ei viittaa siihen, varmuus, kokous elämäsi rakkaus. "On pieniä vivahteita, jotka voivat auttaa", hän sanoo.


Add khava5678 to your subscriptions feed

khava5678 travel blog imagesLeave a Comment:

Or Sign Up To Leave A Comment

To notify a previous commenter, mention their user name: @peter or @peter-smith if there are spaces.


Create Your Free Travel Blog

Join others and Track That Travel

Track That Travel

travel blog, free travel blog travel blog, free travel blog travel blog, free travel blog

® 2018 Track That Travel