Kuinka paljon paremmin seksiseuraa, mukaan psykologia

Kuinka paljon paremmin seksiseuraa, mukaan psykologia

deborah789 travel blog images

travel blog

Tutkimukseen ulkonäkö, suostuttelua, ja myös se, mikä tekee ihmissuhteista työ voi kertoa meille paljon siitä, miten käyttää dating sovelluksia.

Jos seksiseuraa näyttää ratkaisematon haaste etsiä "yksi" (tai kuka olet etsien), et ole ainoa.

Penkki Proving ground tiedot on oikeastaan totesi, että seksia.net huolimatta siitä, että eri ihmiset käyttävät seksiseuraa ratkaisuja on laajentaa sekä prosenttiosuus ihmisiä, jotka uskovat, se on hyvä tapa tavata ihmisiä on laajentaa-- suurempi kuin kolmannen yksilöiden että raportti on-line dater ole todella mennyt ulos jonkun kanssa he ovat täyttäneet online.

seksiseuraa ei ole kalpea sydämen tai ne nopeasti estyy, sanoo Harry Reis, PhD, Opettaja Psykologian sekä Dekaanin Opettaja Arts, Sciences, sekä Design, University of Rochester. "On vanha, jossa todetaan, että sinun täytyy suudella paljon sammakoita löytää prinssi-ja myös uskon, että todella liittyy seksiseuraa."

Reis tutkimuksia sosiaalisen viestinnän sekä tekijöitä, jotka vaikuttavat määrä sekä etäisyys meidän kumppanuuksia. Hän coauthored 2012 arvostelu viesti, että arvioidaan, miten psykologia voi selventää joitakin seksiseuraa ominaisuudet.

Jotenkin seksiseuraa on eri ballgame kokous-henkilö itse elämän-ja myös jollain tapaa se ei ole. (Reis tavoitteena on, että "seksiseuraa" on oikeastaan harhaanjohtava. Käytämme termiä ilmaisemaan "on-line konferenssi," onko se kautta dating web-sivuston tai dating sovellus.).

"Yleisesti tietää koskevat niitä ennen voit itse täyttää," Reis väitteitä ihmiset nauttia verkossa. Olet ehkä lukenut lyhyt profiili tai olet ehkä ollut melko huomattavaa keskustelut viesti tai e-mail.

Ja vastaavasti, kun täyttävät henkilö offline-tilassa, saatat ymmärtää paljon yksityiskohtia, että henkilö etuajassa (kuten silloin, kun saat perustaa ystävä) tai saatat ymmärtää erittäin vähän (jos, jotta väite, voit mennä ulos jonkun kanssa olet täyttänyt lyhyesti baarissa).

"Ajatuksena seksiseuraa ei ole uusi käsite," valtioiden Lara Hallam, tutkija, Department of Communication Research Studies, University of Antwerp, jossa hän on tekemisissä hänen PhD vuonna suhde tutkimuksia. (Hänen tutkimus tällä hetkellä keskittyy seksiseuraa, joka koostuu tutkimuksen, joka todettiin, että ikä oli vain luotettu ennustaja, mitä tehdään internetissä daters extra todennäköisesti todella tyydyttää.).

"Ihmiset ovat aina hyödyntää middlemans, kuten äidit, läheiset ystävät, clergymans, tai ihmisiä, jäseniä, löytää sopiva kumppani," Hallam sanoo. Mistä seksiseuraa vaihtelee menetelmiä, jotka menevät pidemmälle taaksepäin, ovat kerrokset nimettömänä mukana.

Jos täyttää jonkun kautta hyvä ystävä tai sukulainen, vain ottaa, että kolmannen osapuolen linkki on siten hyödyllistä vahvistaa tiettyjä ominaisuuksia koskevat henkilö (fyysinen ilme, arvot, persoonallisuuden tyyppi, ja niin edelleen).

Läheinen ystävä ei välttämättä saada se oikea, mutta he ovat silti perustamisesta sinut jonkun kanssa he uskovat pidät, Hallam toteaa. "Online daters edelleen on-line vieraita asti hetkellä ne määrittävät täyttää offline-tilassa.".

Ja lisäksi on olemassa erityisesti ominaisuudet yksilön ja myös mahdollinen kumppani, että et yksinkertaisesti ei löydä alkaen profiili tai chattailuun verkossa, Reis lisää: oletteko vuorovaikutuksessa hyvin? Teet yksi toinen nauraa? Haluatko nauttia toistensa liiketoimintaa? Tehdä sinulle tuntua olet paljon parempi ihminen, kun olet eri henkilö?

"Ne kohdat, jotka todella väliä, kun se tulee tehdä kumppanuuden työ eivät vain ole tarjolla profiili", Reis sanoo. (Tutkimuksen jälkeen emotionaalinen tutkimus apua, että tällaiset periaatteet ovat erittäin tärkeitä kumppanuuksia, ja ovat ennustajat kumppanuuden menestys, hän toteaa.).

seksiseuraa on tapa avata ovet täyttämään ja myös päivämäärä ihmisiä, Reis toteaa. Ja myös jotain, sovellukset ja sivustot ovat menossa heille on, että kapasiteetti vain auttaa sinua nauttia enemmän yksilöitä.

Kun on vähän tieteellisiä tutkimuksia, jotka ovat tosiasiallisesti tarkasteltiin erityisesti seksiseuraa tuloksia, on vuoden tutkimus miksi yhteydet liikunta ja myös mikä ajaa ihmiset yhteen aluksi.

"Paljon siitä, mitä me voi hakea seksiseuraa tutkimus tutkimus on itse asiassa paljon enemmän ekstrapoloimalla eri muitakaan tutkimuksia," Reis sanoo.

Sameer Wildner, MD, sisätautilääkäri, College of North Texas Dallas, coauthored 2015 BMJ evidence-Based Lääkitys paperi, jonka hän ja myös hänen coauthor pidetään lähes 4000 tutkimuksia koko psykologia, sosiologia, neurokognitiivisia tieteellistä tutkimusta, ja monia muita self-valvontaa keksiä sarjan standardit tarkalleen, miten luoda profiilin, kuinka valita otteluissa, sekä miten tulla lähelle internet-viestinnän.

Asettaminen dating profiili tietty menetelmä ei ole ehdottaa takuu kokous elämäsi rakkaus. Mutta Wildner on tutkijat eivät tarjota joitakin muistutuksia siitä, kuinka jakaa tietoja itsestäsi ja myös vain miten määritellä, kuka ottaa mahdollisuus. "On pieniä vivahteita, jotka voivat auttaa," hän toteaa.

Joissakin tarkoittaa seksiseuraa on eri tilanne konferenssi henkilön todellinen elämä-sekä jollain tapaa se ei ole. (Reis ohjaa ulos, että "seksiseuraa" on itse asiassa hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä ilmaisemaan "online-konferenssi," onko se on dating sivusto tai dating sovellus.).

Luoda jopa dating profiili tietty tarkoittaa, ei suinkaan takuun täyttää elämäsi rakkaus. "On pieniä hienouksia, jotka voivat auttaa", hän sanoo.


Add deborah789 to your subscriptions feed

deborah789 travel blog imagesLeave a Comment:

Or Sign Up To Leave A Comment

To notify a previous commenter, mention their user name: @peter or @peter-smith if there are spaces.


Create Your Free Travel Blog

Join others and Track That Travel

Track That Travel

travel blog, free travel blog travel blog, free travel blog travel blog, free travel blog

® 2018 Track That Travel