Löytää seksiseuraa verkossa ei tarvitse olla vaikeaa

Löytää seksiseuraa verkossa ei tarvitse olla vaikeaa

marilyn6776 travel blog images

travel blog

Tutkimus kauneus, suostuttelua, ja myös mitä tekee kumppanuuksilla työ voi ilmoittaa meille paljon koskevat tarkalleen miten käyttää dating sovelluksia.

Jos seksiseuraa näyttää ratkaisematon palapeli etsiä http://seksia.net/ "yksi" (tai kuka olet etsien), et ole ainoa.

Penkki Tutkimuksen Laitos tiedot on itse havainnut, että vaikka ihmisten määrä käyttää seksiseuraa palvelut on kasvava ja prosenttia ihmisistä, jotka uskovat se on erinomainen tapa tavata yksilöitä on laajentamalla-- suurempi kuin 3. henkilöitä, jotka raportti on-line dater ole todella mennyt pois henkilön kanssa he tapasivat verkossa.

seksiseuraa ei ole kalpea sydämen tai ne nopeasti estää, väittää Harry Reis, PhD, Psykologian Professori sekä Dekaani on Opettaja Arts, Sciences, sekä Design, College of Rochester. "On vanha, jossa todetaan, että sinun täytyy suudella paljon sammakoita löytää prinssi-- ja luulen, että todella laittaa seksiseuraa."

Reis tutkii sosiaalista vuorovaikutusta ja tekijöitä, jotka vaikuttavat määrä sekä läheisyys meidän kumppanuuksia. Hän coauthored 2012 arviointi artikkeli, jossa arvioitiin, miten psykologia voi selventää useita seksiseuraa dynamiikkaa.

Joissakin menetelmiä seksiseuraa on eri ballgame konferenssista joku todellisuudessa. ja jotenkin se ei ole. (Reis toteaa, että "seksiseuraa" on oikeastaan harhaanjohtava. Käytämme termiä ehdottaa, "on-line kokouksessa," onko se kautta dating sivusto tai dating sovellus.).

"Yleensä tiedot koskevat niitä ennen todella tyydyttää," Reis valtiot, jotka koskevat ihmisiä, voit täyttää verkossa. Saatat olla lukea lyhyen tili tai olet ehkä ollut melko huomattavaa keskusteluja käyttämällä teksti-tai e-mail.

Sekä samalla tavalla, kun täyttää jonkun offline-tilassa, et voi tietää, paljon yksityiskohtia, että yksittäiset etuajassa (kuten silloin, kun olet saada perustettu jopa ystävä) tai voit ymmärtää todella vähän (jos, jotta väite, voit mennä ulos jonkun kanssa, oletko tyytyväinen lyhyesti baarissa).

"Ajatuksena seksiseuraa ei ole ainutlaatuinen konsepti", toteaa Lara Hallam, tiedemies Jako Viestintä Tutkimus-Opintoja College of Antwerp, jossa hän on työskennellyt hänen Tohtorin tutkinto yhteys tutkimuksissa. (Hänen tutkimus tällä hetkellä keskittyy seksiseuraa, joka koostuu tutkimuksen, joka huomasi, että ikä oli vain hyvämaineinen forecaster, mitä tehdään verkossa daters todennäköisesti todella tavata.).

"Ihmiset ovat oikeastaan aina käyttää välittäjiä, kuten äidit, hyviä ystäviä, clergymans, tai ihmisiä, jäseniä, etsi ihanteellinen kumppani," Hallam sanoo. Mistä seksiseuraa vaihtelee lähestymistapoja, jotka menevät kauemmaksi kerroksia, yksityisyyden mukana.

Jos tapaat jonkun, kautta hyvä ystävä tai sukulainen, yksinkertaisesti ottaa, että kolmannen osapuolen linkki on siten hyödyllistä vahvistaa erityisiä ominaisuuksia henkilö (fyysinen ulkonäkö, arvot, yksilöllisyys piirteitä, ja enemmän).

Ystävä ei ehkä aina ole oikeassa, mutta he ovat silti perustamisesta sinut jonkun kanssa, he uskovat olet, kuten, Hallam väittää. "Online daters pysyvät internetissä tuntemattomia ihmisiä, kunnes kun he tehdä päätös tyydyttää offline-tilassa.".

Ja on olemassa erityisiä näkökohtia henkilö sekä mahdollinen kumppani, että et vain voi selvittää, tililtä tai puhua verkossa, Reis kuuluu: oletteko kommunikoida hyvin? Teet yksi ylimääräinen nauraa? Arvostatko yksi ylimääräinen yritys? Tehdä sinulle tuntua olet paljon parempi yksilö kun olet eri henkilö?

"Ne kohdat, jotka todella väliä, kun se koskee liitäntä työtä ei yksinkertaisesti ole tarjolla tilin," Reis toteaa. (Tutkimuksen jälkeen psykologinen apu, että ne tyypit periaatteet ovat ratkaisevan tärkeitä kumppanuuksia, ja ovat ennustajat suhde menestys, hän pitää mielessä.).

seksiseuraa on keino avata ovia täyttämään ja päivämäärä yksilöitä, Reis väittää. Ja yksi piste sivustoja ja myös sovellukset ovat valitsevat heille on, että kapasiteetti vain tukea sinua täyttää jopa enemmän yksilöitä.

Vaikka on olemassa vain vähän tieteellistä tutkimukset, jotka on erityisesti arvioitava seksiseuraa tuloksia, on vuoden tutkimus miksi kumppanuuksia liikunta ja myös mikä ajaa ihmiset toistensa kanssa alkuperäisen paikka.

"Suurin osa mitä voimme todeta noin seksiseuraa tutkimus on todella extra ekstrapoloimalla muista tyypin tutkimukset," Reis sanoo.

Sameer Wildner, MD, sisätautilääkäri University of North Texas Dallas, coauthored 2015 BMJ evidence-Based Medicine paperi, jonka hän ja myös hänen coauthor ajatellut lähes 4000 tutkimuksia eri psykologian, sosiologian, neurokognitiivisia tieteellistä tutkimusta, ja myös erilaisia muita self-valvontaa keksiä useita suuntaviivoja, miten perustaa tilin, tarkalleen, miten valita vastaa, ja miten lähestyä internet-viestinnän.

Perustamisesta dating profiili tietyn tarkoittaa ei ei tarkoittaa takuuta, joka täyttää elämäsi rakkaus. Chaudhry havainnot eivät toimittaa joitakin suuntaviivoja siitä, miten jakaa tietoa oman sekä kuinka valita että ottaa riskin. "On pieniä vivahteita, jotka voivat tukea," hän toteaa.

Joissakin menetelmiä seksiseuraa on eri ballgame konferenssista joku todellisen elämän-ja myös joissakin tarkoittaa, että se ei ole. (Reis tavoitteena on, että "seksiseuraa" on oikeastaan hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä ehdottaa, "on-line kokouksessa," onko se kautta dating sivusto tai dating sovellus.).

Luoda jopa dating huomioon tietty menetelmä ei ole osoittaa takuu kokous elämäsi rakkaus. "On pieniä vivahteita, jotka voivat auttaa", hän sanoo.


Add marilyn6776 to your subscriptions feed

marilyn6776 travel blog imagesLeave a Comment:

Or Sign Up To Leave A Comment

To notify a previous commenter, mention their user name: @peter or @peter-smith if there are spaces.


Create Your Free Travel Blog

Join others and Track That Travel

Track That Travel

travel blog, free travel blog travel blog, free travel blog travel blog, free travel blog

® 2018 Track That Travel