Oletko koskaan yrittänyt onneasi seksiseuraa netistä?

Oletko koskaan yrittänyt onneasi seksiseuraa netistä?

lora56767 travel blog images

travel blog


Tutkimus on hyvä näyttää, suostuttelua, sekä se, mikä tekee ihmissuhteista työ voi kertoa meille paljon siitä, miten käyttää dating apps.

Jos seksiseuraa tuntuu ratkaisematon palapeli seksia.net etsiä "yksi" (tai kuka olet yrittää löytää), et ole yksin.

Kirkon penkki tutkimuslaitos tiedot on oikeastaan totesi, että vaikka ihmisten määrä käyttää seksiseuraa ratkaisuja, kasvaa ja prosenttiosuus ihmisiä, jotka ajattelevat, se on erinomainen menetelmä konferenssi yksilöitä kasvaa-suurempi kuin kolmannes henkilöitä, jotka raportti on internetissä dater ole todella mennyt pois henkilön kanssa, he ovat todella toteutuvat verkossa.

seksiseuraa ei ole kalpea sydämen tai ne nopeasti luopua, väittää Harry Reis, PhD, Opettaja Psykologian sekä Dekaani on Professori Arts, Sciences, ja Design, College of Rochester. "On vanha, jossa todetaan, että sinun täytyy suudella paljon sammakoita löytää prinssi-- ja luulen, että todella liittyy seksiseuraa."

Reis tutkimuksia sosiaalisen viestinnän ja tekijöitä, jotka vaikuttavat määrä ja etäisyys meidän suhteita. Hän coauthored 2012 review kirjoittaa-up, joka tutki tarkkaan, miten psykologia voi selventää joitakin seksiseuraa ominaisuudet.

Joissakin menetelmiä seksiseuraa on eri tilanne konferenssi joku todellisuudessa. ja jotenkin se ei ole. (Reis kertoo, että "seksiseuraa" on itse asiassa hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä ilmaisemaan "online-konferenssi," onko se kautta dating sivusto tai dating sovellus.).

"Sinulla on yleensä tietoa ennen kuin olet todella täyttää," Reis sanoo koskien ihmisiä nauttia verkossa. Saatat olla lukea lyhyt profiili tai ehkä on ollut melko laaja-keskustelut käyttäen teksti tai e-mail.

Ja myös samoin, kun et täytä joku offline-tilassa, saatat ymmärtää paljon tietoa, että yksittäiset etukäteen (kuten silloin, kun olet valmis jopa ystävä) tai voit tunnistaa todella vähän (jos, katsotaanpa väittävät, mennä ulos jonkun kanssa olet tavannut lyhyesti baarissa).

"Ehdotuksen takana seksiseuraa ei ole uusi ajatus," väittää Lara Hallam, tutkija Division of Communication Studies, University of Antwerp, jossa hän huolehtii hänen PhD vuonna kumppanuus tutkimukset. (Hänen tutkimus tällä hetkellä keskittyy seksiseuraa, joka koostuu tutkimukseen, joka sijaitsee ikä oli vain hyvämaineinen forecaster, mitä tehdään internetissä daters paljon todennäköisempää tavata.).

"Ihmiset ovat jatkuvasti käyttänyt middlemans, kuten äidit, ystävät, papit, tai heimon jäsenet, löytää ihanteellinen kumppani," Hallam toteaa. Mistä seksiseuraa eroaa menetelmiä, jotka menevät kauemmaksi kerroksia, yksityisyyden mukana.

Jos tapaat jonkun, kautta ystävä tai perheenjäsen, vain ottaa, että kolmannen osapuolen linkki on siten hyödyllistä tarkistaa, erityisesti määritteitä siitä, että joku (fyysinen ulkonäkö, arvot, ominaisuus, sekä niin edelleen).

Kaveri ei välttämättä saada se oikea, kuitenkin he ovat edelleen asettaa sinut jonkun kanssa, he uskovat olet, kuten, Hallam sanoo. "Online daters edelleen on-line tuntemattomia ihmisiä, kunnes minuutti ne valita täyttää offline-tilassa.".

Ja on tiettyjä piirteitä yksilön sekä mahdollinen kumppani, että et vain voi löytää ulos tililtä tai chattailuun verkossa, Reis lisää: oletteko kommunikoida hyvin? Teet yksi ylimääräinen nauraa? Onko sinusta hauskaa toistensa yritys? Tehdä sinulle tuntua olet paljon parempi ihminen, kun olet eri henkilö?

"Niitä asioita, jotka todella väliä, kun se koskee jolloin suhde työhön ovat vain ole helposti saatavilla tili," Reis sanoo. (Tutkimuksen jälkeen psykologinen apu, että tällaisia käsitteitä ovat tärkeitä kumppanuuksia, ja ovat ennustajat kumppanuuden menestys, hän pitää mielessä.).

seksiseuraa on keino avata ovet täyttävät sekä päivämäärä ihmisiä, Reis väittää. Ja myös yksi asia, sivustot, sekä sovellukset ovat menossa niiden kanssa on, että kapasiteetti yksinkertaisesti auttaa sinua nauttia enemmän ihmisiä.

Vaikka on olemassa rajoitettu määrä kliinisiä tutkimuksia, jotka on erityisesti analysoitu seksiseuraa lopputulos, on vuoden tutkimus miksi kumppanuuksia treenata ja mikä ajaa ihmiset yhdessä ensimmäinen paikka.

"Suurin osa mitä voimme vaatia koskevat seksiseuraa tutkimuksesta on todella paljon enemmän theorizing eri muitakaan tutkimuksia," Reis väittää.

Sameer Wildner, MD, sisätautilääkäri University of North Texas Dallas, coauthored 2015 BMJ evidence-Based Medicine kirjan, jota varten hän ja hänen coauthor ajatellut lähes 4000 tutkimukset koko psykologia, sosiologia, neurokognitiivisia tiede, ja eri tieteenalojen löytää kokoelma ohjeita, miten luoda tilin, miten valitse vastaa, ja miten lähestyä on-line-viestintään.

Perustamisesta dating huomioon erityisesti menetelmä ei ole osoittaa takaus täyttää elämäsi rakkaus. Mutta Wildner on tutkijat toimittavat joitakin ohjeita, miten voit jakaa tietoja itsestäsi, ja miten päättää, että ottaa riskin. "On pieniä vivahteita, jotka voivat tukea", hän sanoo.

Joissakin menetelmiä seksiseuraa on eri tilanne kokouksessa joku todellisen elämän-sekä jollain tapaa se ei ole. (Reis toteaa, että "seksiseuraa" on oikeastaan hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä ilmaisemaan "internet conference," onko se kautta dating sivusto tai dating sovellus.).

Luoda jopa dating profiili tietty menetelmä ei ole millään merkitsee tae täyttää elämäsi rakkaus. "On pieniä vivahteita, jotka voivat auttaa", hän väittää.


Add lora56767 to your subscriptions feed

lora56767 travel blog imagesLeave a Comment:

Or Sign Up To Leave A Comment

To notify a previous commenter, mention their user name: @peter or @peter-smith if there are spaces.


Create Your Free Travel Blog

Join others and Track That Travel

Track That Travel

travel blog, free travel blog travel blog, free travel blog travel blog, free travel blog

® 2018 Track That Travel