Oletko koskaan yrittänyt onneasi seksiseuraa netistä?

Oletko koskaan yrittänyt onneasi seksiseuraa netistä?

mellisa5756 travel blog images

travel blog


Tutkimukseen ulkonäkö, suostuttelua, ja myös mitä tekee kumppanuuksilla työ voi kertoa meille paljon siitä, miten käyttää dating sovelluksia.

Jos seksiseuraa näyttää ratkaisematon palapeli http://seksia.net/ etsiä "yksi" (tai kuka olet etsimään), et ole yksin.

Istuin Study Center tiedot on itse havainnut, että vaikka ihmisten määrä käyttää seksiseuraa ratkaisuja, kasvaa ja myös prosenttia henkilöistä, jotka ajattelevat, se on hyvä keino tavata yksilöitä on laajentamalla-- suurempi kuin kolmannes henkilöitä, jotka raportti on verkossa dater ole todella mennyt ulos jonkun kanssa he tapasivat verkossa.

seksiseuraa ei ole kalpea sydämen tai ne nopeasti estää, sanoo Harry Reis, PhD, Opettaja Psykologian sekä Dekaani on Professori Arts, Sciences, ja myös Engineering, College of Rochester. "On vanha väittäen, että sinun täytyy suudella paljon sammakoita löytää prinssi-ja uskon, että todella käyttää seksiseuraa."

Reis tutkimuksissa sosiaalinen vuorovaikutus ja myös tekijöitä, jotka vaikuttavat määrä ja läheisyys meidän suhteita. Hän coauthored 2012 arviointi write-up, joka tutki vain, miten psykologia voi selittää muutamia seksiseuraa ominaisuudet.

Jollain tapaa seksiseuraa on eri ballgame kokous-henkilö tosielämässä-- sekä joitakin menetelmiä se ei ole. (Reis mainitsee, että "seksiseuraa" on itse asiassa hieman harhaanjohtava. Teemme termin viittaavan "online-konferenssi," onko se kautta dating sivusto tai dating sovellus.).

"Sinulla on yleensä tiedot, jotka koskevat heitä, ennen kuin tapaat," Reis väitteitä ihmiset nauttia verkossa. Saatat olla lukea lyhyt profiili tai olet ehkä ollut melko laajaa keskustelujen kautta tekstiä tai sähköpostitse.

Ja vastaavasti, kun et täytä joku offline-tilassa, et voi tietää, paljon yksityiskohtia, että henkilö etukäteen (kuten silloin, kun olet valmis kasvoi pal) tai saatat tunnistaa hyvin vähän (jos, sanotaan, et mene ulos henkilö olet tyytyväinen lyhyesti baarissa).

"Konsepti seksiseuraa ei ole ainutlaatuinen konsepti", toteaa Lara Hallam, tiedemies Jako Vuorovaikutuksen Tutkimus-Opintoja College of Antwerp, jossa hän on työskennellyt hänen Tohtorin suhde tutkimuksia. (Hänen tutkimus tällä hetkellä keskittyy seksiseuraa, joka koostuu tutkimuksen, joka huomasi, että ikä oli vain luotettava forecaster, mitä tehdään verkossa daters extra todennäköisesti itse asiassa täyttävät.).

"Ihmiset ovat jatkuvasti käytetään middlemans, kuten äidit, läheiset ystävät, clergymans, tai heimon jäsenet, löytää sopiva kumppani," Hallam väittää. Mistä seksiseuraa vaihtelee menetelmiä, jotka menevät kauemmaksi ovat kerrokset nimettömänä mukana.

Jos tapaat jonkun, kautta ystävä tai sukulainen, yksinkertaisesti ottaa, että kolmannen osapuolen-yhteys on tapa auttaa vahvistaa erityisiä ominaisuuksia koskevat jonkun (fyysinen ulkonäkö, arvot, persoonallisuuden tyyppi, ja niin edelleen).

Kaveri ei ehkä aina saada se oikea, mutta he ovat silti perustamisesta sinut jonkun kanssa, he ajattelevat olet, kuten, Hallam sanoo. "Online daters edelleen olla verkossa vieraita, kunnes he päättävät täyttää offline-tilassa.".

Ja on olemassa erityisesti ominaisuudet yksilön ja mahdollinen kumppani, että et vain voi selvittää, tililtä tai chattailuun verkossa, Reis lisää: oletteko kommunikoida hyvin? Teet yksi ylimääräinen nauraa? Onko sinulla ilo yksi toisen henkilön liiketoiminta? Oletteko todella tuntuu, että olet parempi ihminen, kun olet muiden kanssa yksilö?

"Ne kohdat, jotka oikeastaan väliä, kun se tulee tehdä kumppanuus ovat vain ole helposti saatavilla tili," Reis toteaa. (Tutkimuksen jälkeen emotionaalinen tutkimuksen tuki, että tuollaiset periaatteet ovat keskeisiä kumppanuuksia, ja ovat ennustajat yhteys menestykseen, hän toteaa.).

seksiseuraa on tapa avata ovet tavata ja myös päivämäärä ihmisiä, Reis sanoo. Ja yksi piste sivustoja ja sovelluksia on, että kyky vain auttaa sinua täyttämään jopa enemmän ihmisiä.

Vaikka on vähän tieteellistä tutkimusta, joka on erityisesti analysoinut seksiseuraa tuloksia, on vuosikymmenten tutkimus siitä, miksi suhteet-toimintoa pois ja myös mikä ajaa yksilöt yhdessä ensimmäinen paikka.

"Useimmat mitä voimme todeta noin seksiseuraa tutkimuksesta on todella extra arvioida eri tyyppisiä tutkimuksia," Reis toteaa.

Sameer Wildner, MD, sisätautilääkäri, College of North Texas Dallas, coauthored 2015 BMJ evidence-Based Medicine paperi, jonka hän ja myös hänen coauthor ajatellut lähes 4000 tutkii koko psykologia, sosiologia, neurokognitiivisia tieteellisen tutkimuksen ja muiden tieteenalojen löytää nopeasti joukon standardeja, miten perustaa tilin, tarkalleen, miten valita puvut, ja miten tulla lähelle online-vuorovaikutusta.

Perustamisesta dating huomioon tietty tarkoittaa, ei viittaa siihen, että laadunvarmistus täyttää elämäsi rakkaus. Kuitenkin Wildner on searchings varten tehdä käyttää joitakin vinkkejä siitä, miten jakaa tietoja oman ja tarkalleen, miten valita, kuka pelata. "On pieniä vivahteita, jotka voivat tukea", hän väittää.

Jollain tapaa seksiseuraa on eri pallo peli tapaaminen oikeassa elämässä-ja myös joissakin tarkoittaa, että se ei ole. (Reis ohjaa ulos, että "seksiseuraa" on itse asiassa hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä ehdottaa, "online-kokous," onko se kautta dating sivusto tai dating sovellus.).

Luoda jopa dating profiili tietyllä tavalla, ei suinkaan takaa kokous elämäsi rakkaus. "On pieniä hienouksia, jotka voivat auttaa," hän toteaa.


Add mellisa5756 to your subscriptions feed

mellisa5756 travel blog imagesLeave a Comment:

Or Sign Up To Leave A Comment

To notify a previous commenter, mention their user name: @peter or @peter-smith if there are spaces.


Create Your Free Travel Blog

Join others and Track That Travel

Track That Travel

travel blog, free travel blog travel blog, free travel blog travel blog, free travel blog

® 2018 Track That Travel