Oletko koskaan yrittänyt onneasi seksiseuraa netistä?

Oletko koskaan yrittänyt onneasi seksiseuraa netistä?

Karen56 travel blog images

travel blog

Tutkimus on hyvä näyttää, suostuttelua, sekä mikä tekee yhteydet työ voi ilmoittaa meille paljon koskevat vain miten käyttää dating apps.

Jos seksiseuraa tuntuu ratkaisematon palapeli etsiä "yksi" (tai kuka olet etsimään), et ole yksin. seksia.net

Penkki Proving ground data on havaittu, että vaikka ihmisten määrä hyödyntämällä seksiseuraa ratkaisuja kasvaa sekä prosenttiosuus ihmisiä, jotka ajattelevat, se on erinomainen tapa konferenssi yksilöitä on laajentamalla-- suurempi kuin kolmannen yksilöiden että raportti on-line dater ole itse mennyt pois henkilön kanssa, he ovat todella toteutuvat verkossa.

seksiseuraa ei ole kalpea sydämen tai ne kätevästi lannistua, väittää Harry Reis, PhD, Psykologian Professori sekä Dekaani on Opettaja Arts, Sciences, Engineering, College of Rochester. "On vanha väittäen, että sinun täytyy suudella paljon sammakoita löytää prinssi-sekä oletan, että todella laittaa seksiseuraa."

Reis tutkii sosiaalista vuorovaikutusta ja näkökohtia, jotka vaikuttavat määrä ja etäisyys meidän yhteyksiä. Hän coauthored 2012 arvostelu lyhyt artikkeli, joka analysoi, miten psykologia voi selittää joitakin seksiseuraa ominaisuudet.

Joissakin tarkoittaa seksiseuraa on eri pallo peli kokouksessa henkilö todellisessa maailmassa-ja myös joissakin tarkoittaa, että se ei ole. (Reis tavoitteena on, että "seksiseuraa" on itse asiassa hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä tarkoita "internet conference," onko se dating verkkosivuilla tai dating sovellus.).

"Et yleensä tiedä niitä koskevat ennen voit itse tavata," Reis väitteet, jotka koskevat yksilöiden tapaat verkossa. Saatat olla kassalla lyhyt profiili tai ehkä on ollut suhteellisen laaja-keskustelut käyttäen viestin tai sähköpostin.

Ja myös vastaavasti, kun sinua täyttämään joku offline-tilassa, et voi ymmärtää paljon tietoa, että henkilö etukäteen (kuten silloin, kun olet saada perustettu hyvä ystävä) tai saatat ymmärtää todella vähän (jos, jotta väite, voit mennä ulos jonkun kanssa olet täyttänyt lyhyesti baarissa).

"Konsepti seksiseuraa ei ole ainutlaatuinen ehdotus," väittää Lara Hallam, tiedemies Jako Vuorovaikutuksen Tutkimuksia Yliopistossa Antwerpenissa, jossa hän toimii hänen PhD vuonna suhde tutkimuksissa. (Hänen tutkimus tällä hetkellä keskittyy seksiseuraa, joka koostuu tutkimusta, joka sijaitsee ikä oli vain luotettava ennustaja, mitä tehdään internetissä daters todennäköisempää itse koota.).

"Ihmiset ovat aina hyödyntää välittäjien, kuten äidit, ystävät, clergymans, tai ihmisiä, jäseniä, löytää sopiva kumppani," Hallam väittää. Mistä seksiseuraa vaihtelee menetelmiä, jotka menevät kauemmaksi ovat kerrokset nimettömänä mukanaan.

Jos tapaat jonkun, avulla hyvä ystävä tai perheenjäsen, vain ottaa, että kolmannen osapuolen linkki on siten hyödyllistä vahvistaa erityisiä ominaisuuksia, siitä, että joku (fyysinen ilme, worths, ominaisuus, ja niin edelleen).

Hyvä ystävä ei välttämättä saada se oikea, kuitenkin he silti luoda sinulle henkilö, he uskovat olet, kuten, Hallam toteaa. "Online daters pysyä on-line tuntemattomia ihmisiä, siihen asti, kunnes he tehdä päätös tyydyttää offline-tilassa.".

Samoin kuin on olemassa tiettyjä asioita, jotka koskevat henkilö sekä mahdollinen kumppani, että et vain voi selvittää, alkaen profiili tai chattailuun verkossa, Reis lisää: haluatko liittää hyvin? Teet yksi toinen nauraa?

"Niitä asioita, jotka todella väliä, kun se kuuluu tehdä suhde työtä ei yksinkertaisesti ole tarjolla tilin," Reis toteaa. (Tutkimuksen jälkeen henkinen tutkimukseen apua, että ne tyypit periaatteet ovat ratkaisevan tärkeitä yhteyksiä, ja ovat ennustajat yhteys menestykseen, hän toteaa.).

seksiseuraa on keino avata ovet, tyydyttää ja myös päivämäärä ihmisiä, Reis toteaa. Ja yksi kohta sovellukset ja sivustot myös on, että kyky vain auttaa sinua tavata enemmän yksilöitä.

Vaikka on olemassa rajoitettu ammatillinen tutkijat, jotka on nimenomaan tutkinut seksiseuraa tuloksia, on vuoden tutkimus miksi yhteydet toimivat samoin kuin mikä ohjaa yksilöiden yhdessä aluksi.

"Suurin osa mitä me voi hakea seksiseuraa tutkimuksesta on todella extra arvioida eri muunlaisia tutkimuksia," Reis toteaa.

Sameer Wildner, MD, sisätautilääkäri, College of North Texas Dallas, coauthored 2015 BMJ evidence-Based Lääkitys kirjan, jota varten hän sekä hänen coauthor ottaa huomioon lähes 4,000 tutkimuksia eri psykologian, sosiologian, neurokognitiivisia tiede, ja monet muut itse-valvontaa keksiä kokoelma ohjeita, miten luoda profiilin, tarkalleen, miten valita puvut, ja miten tulla lähelle on-line vuorovaikutusta.

Luoda jopa dating tilille tietyllä tavalla ei ole osoittaa takaus täyttää elämäsi rakkaus. Chaudhry havainnot eivät tarjota joitakin muistutuksia siitä, miten jakaa tietoa oman ja miten valita että ottaa mahdollisuus. "On pieniä hienouksia, jotka voivat auttaa," hän toteaa.

Joissakin tarkoittaa seksiseuraa on eri pallo peli tapaaminen tosielämässä-sekä joissakin tarkoittaa, että se ei ole. (Reis tavoitteena on, että "seksiseuraa" on itse asiassa hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä tarkoittamaan "on-line konferenssi," onko se kautta dating sivusto tai dating sovellus.).

Asettaminen dating profiili tietty menetelmä ei ole millään merkitsee vakuutuksen siitä, kokous elämäsi rakkaus. "On pieniä hienouksia, jotka voivat tukea", hän sanoo.


Add Karen56 to your subscriptions feed

Karen56 travel blog imagesLeave a Comment:

Or Sign Up To Leave A Comment

To notify a previous commenter, mention their user name: @peter or @peter-smith if there are spaces.


Create Your Free Travel Blog

Join others and Track That Travel

Track That Travel

travel blog, free travel blog travel blog, free travel blog travel blog, free travel blog

® 2018 Track That Travel