Paikallistamiseen seksiseuraa verkossa ei tarvitse olla kova

Paikallistamiseen seksiseuraa verkossa ei tarvitse olla kova

laurence travel blog images

travel blog

Tutkimuksen ulkonäkö, suostuttelua, ja myös mitä tekee kumppanuuksilla työ voi kertoa meille paljon siitä, miten käyttää dating apps.

Jos seksiseuraa tuntuu ratkaisematon haaste etsiä "yksi" (tai kuka olet yrittää löytää), et ole yksin. http://seksia.net/ 

Penkki Proving ground data on havainnut, että myös vaikka useita henkilöitä käyttäen seksiseuraa palvelut laajenee ja myös prosenttiosuus henkilöistä, jotka ajattelevat, se on hyvä tapa tavata ihmisiä on laajentaa-- suurempi kuin kolmannes ihmisiä, jotka ilmoittavat, että internetissä dater ole todella mennyt ulos jonkun kanssa, he ovat todella tyytyväisiä online.

seksiseuraa ei ole kalpea sydämen tai ne kätevästi estää, sanoo Harry Reis, PhD, Opettaja Psykologian sekä Dekaani on Professori Arts, Sciences, sekä Engineering, University of Rochester. "On vanha sanonta, että sinun täytyy suudella paljon sammakoita löytää prinssi-ja myös uskon, että todella koskee seksiseuraa."

Reis tutkii sosiaalista vuorovaikutusta sekä tekijöitä, jotka vaikuttavat määrä sekä etäisyys meidän kumppanuuksia. Hän coauthored 2012 arvostelu lyhyt artikkeli, joka arvioi, kuinka psykologia voi keskustella muutamia seksiseuraa dynamiikkaa.

Jotenkin seksiseuraa on eri ballgame alkaen kokouksessa joku todellinen maailma ... sekä jotenkin se ei ole. (Reis toteaa, että "seksiseuraa" on itse asiassa hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä vihjata "on-line kokouksessa," onko se kautta dating sivusto tai dating sovellus.).

"Yleensä tietää niistä ennen todella tyydyttää," Reis väitteet, jotka koskevat ihmisiä, voit täyttää verkossa. Sinun olisi pitänyt tarkistaa lyhyt-tili tai olet ehkä ollut suhteellisen kattava keskusteluja läpi tekstin tai sähköpostitse.

Ja samoin, kun täyttää jonkun offline-tilassa, et voi tietää, paljon yksityiskohtia, että henkilö etukäteen (kuten silloin, kun olet saada perustettu kasvoi pal) tai saatat ymmärtää, hyvin vähän (jos, katsotaanpa väittävät, mennä ulos jonkun kanssa olet täyttänyt lyhyesti baarissa).

"Ajatuksena seksiseuraa ei ole ainutlaatuinen idea", toteaa Lara Hallam, tutkija, Department of Communication Studies, University of Antwerp, jossa hän on työskennellyt hänen Tohtorin tutkinto yhteys tutkimuksissa. (Hänen tutkimus tällä hetkellä keskittyy seksiseuraa, joka koostuu tutkimuksen, joka huomasi, että ikä oli vain luotettava forecaster, mitä tehdään internetissä daters todennäköisempää itse koota.).

"Ihmiset ovat jatkuvasti käytetään välittäjiä, kuten äidit, ystävät, clergymans, tai ihmisiä, jäseniä, löytää sopiva kumppani," Hallam toteaa. Mistä seksiseuraa eroaa lähestymistapoja, jotka menevät kauemmaksi ovat kerrokset nimettömänä mukana.

Jos tapaat jonkun kautta kaveri tai kotitalouksien osallistuja, yksinkertaisesti ottaa, että kolmannen osapuolen yhteys on menetelmä auttaa tarkistaa erityisiä ominaisuuksia koskevat henkilö (fyysinen ilme, worths, luonteen ominaisuudet, ja enemmän).

Kaveri ei välttämättä saada se oikea, kuitenkin he silti luoda sinulle henkilö he uskovat pidät, Hallam väittää. "Online daters edelleen internetissä tuntemattomien siihen asti, kunnes he tehdä päätös tyydyttää offline-tilassa.".

Ja myös, on olemassa tiettyjä asioita henkilö sekä mahdollinen kumppani, että et vain voi löytää ulos tililtä tai chattailuun verkossa, Reis kuuluu: oletteko kommunikoida hyvin? Teet yksi ylimääräinen nauraa?

"Ne kohdat, jotka oikeastaan väliä, kun se tulee yhteyden työ eivät vain ole saatavilla profiilin," Reis toteaa. (Tutkimuksen jälkeen emotionaalinen tutkimus apua, että tuollaiset käsitteet ovat erittäin tärkeitä suhteita, ja myös ennustavat yhteys menestykseen, hän toteaa.).

seksiseuraa on tapa avata ovet täyttämään ja myös päivämäärä yksilöitä, Reis väittää. Ja myös yhden pisteen sivustoja sekä sovelluksia on menossa heille on, että kapasiteetti vain auttaa sinua tyydyttää jopa enemmän yksilöitä.

Vaikka on olemassa rajoitettu ammatillinen tutkimuksia, jotka on erityisesti arvioitava seksiseuraa lopputulos, on vuoden tutkimus miksi kumppanuuksien toiminta ja myös mikä ajaa yksilöt yhdessä aluksi.

"On paljon, mitä voimme todeta koskevat seksiseuraa tutkimus on todella extra ekstrapoloimalla muista lajitella tutkimukset," Reis väittää.

Sameer Wildner, MD, sisätautilääkäri, College of North Texas Dallas, coauthored 2015 BMJ evidence-Based Lääkitys paperi, jonka hän ja myös hänen coauthor pidetään lähes 4000 tutkimuksia eri psykologian, sosiologian, neurokognitiivisia tiede, sekä eri tieteenalojen keksiä kokoelma standardeja, miten luoda profiilin, tarkalleen, miten valita puvut, ja miten tulla lähelle internetissä vuorovaikutusta.

Perustamisesta dating profiili tietty menetelmä ei ole osoittaa vakuutuksen täyttää elämäsi rakkaus. Chaudhry on tutkijat tarjoavat joitakin muistutuksia siitä, miten jakaa tietoa itsestäsi sekä miten päättää, kuka ottaa riskin. "On pieniä vivahteita, jotka voivat auttaa," hän toteaa.

Joissakin menetelmiä seksiseuraa on eri pallo peli tapaaminen tosielämässä. ja myös joitakin menetelmiä se ei ole. (Reis tavoitteena on, että "seksiseuraa" on oikeastaan hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä ehdottaa, "on-line konferenssi," onko se kautta dating sivusto tai dating sovellus.).

Asettaminen dating huomioon tietyn tarkoittaa ei viittaa siihen, varmuus, kokous elämäsi rakkaus. "On pieniä hienouksia, jotka voivat tukea," hän toteaa.


Add laurence to your subscriptions feed

laurence travel blog imagesLeave a Comment:

Or Sign Up To Leave A Comment

To notify a previous commenter, mention their user name: @peter or @peter-smith if there are spaces.


Create Your Free Travel Blog

Join others and Track That Travel

Track That Travel

travel blog, free travel blog travel blog, free travel blog travel blog, free travel blog

® 2018 Track That Travel