Se ei ole aina yksinkertainen seksiseuraa ja myös täällä on miksi

Se ei ole aina yksinkertainen seksiseuraa ja myös täällä on miksi

Alexandrin56 travel blog images

travel blog

Tutkimuksen ulkonäkö, suostuttelua, sekä mikä tekee yhteydet työ voi kertoa meille paljon siitä, miten käyttää dating sovelluksia.

Jos seksiseuraa todella tuntuu ratkaisematon palapeli etsiä "yksi" (tai kuka olet etsimään), et ole ainoa. http://seksia.net/

Kirkon penkki Proving ground tiedot on oikeastaan totesi, että huolimatta siitä, että joukko ihmisiä hyödyntämällä seksiseuraa ratkaisuja, kasvaa ja osa ihmisistä olettaa, että se on erinomainen tapa konferenssi ihmiset on laajentamalla-- suurempi kuin 3. henkilöt, jotka raportti on internetissä dater ole todella mennyt ulos jonkun kanssa he ovat tavanneet netissä.

seksiseuraa ei ole kalpea sydämen tai ne helposti lannistunut, sanoo Harry Reis, PhD, Psykologian Professori ja myös Dean on Opettaja Arts, Sciences, sekä Design, University of Rochester. "On vanha sanonta, että sinun täytyy suudella paljon sammakoita löytää prinssi-ja oletan, että todella laittaa seksiseuraa."

Reis tutkimukset sosiaalisen viestinnän sekä näkökohtia, jotka vaikuttavat määrä ja myös etäisyys meidän kumppanuuksia. Hän coauthored 2012 arvostelu viesti, että arvioidaan tarkasti, miten psykologia voi kuvata muutamia seksiseuraa dynamiikkaa.

Jotenkin seksiseuraa on erilainen kokous-henkilö todellisuudessa-ja myös jotenkin se ei ole. (Reis mainitsee, että "seksiseuraa" on itse asiassa hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä ilmaisemaan "on-line konferenssi," onko se kautta dating verkkosivuilla tai dating sovellus.).

"Voit yleensä tietää koskevat niitä, ennen kuin voit todella tavata," Reis valtiot, jotka koskevat yksilöiden täyttää verkossa. Saatat olla läpi lyhyt profiili tai ehkä on ollut melko kattava keskustelut avulla viestin tai sähköpostin.

Sekä samalla, kun hän täyttää joku offline-tilassa, et voi tietää, paljon yksityiskohtia, että henkilö etukäteen aikaa (kuten silloin, kun saat perustaa pal) tai saatat tunnistaa todella vähän (jos, jotta valtion, voit mennä ulos jonkun kanssa olet täyttänyt lyhyesti baarissa).

"Konsepti seksiseuraa ei ole uusi ajatus," väittää Lara Hallam, tutkija, Department of Communication Research Studies, University of Antwerp, jossa hän huolehtii hänen PhD vuonna suhde tutkimuksia. (Hänen tutkimus tällä hetkellä keskittyy seksiseuraa, mukaan lukien tutkimus tutkimuksessa todettiin, että ikä oli vain luotettava forecaster, mitä tehdään verkossa daters extra todennäköisesti itse koota.).

"Ihmiset ovat aina hyödyntää middlemans, kuten äidit, kaverukset, clergymans, tai heimon jäsenet, etsiä ihanteellinen kumppani," Hallam sanoo. Mistä seksiseuraa eroaa menetelmiä, jotka menevät kauemmaksi kerroksia, yksityisyyden mukana.

Jos et täytä joku hyvä ystävä tai perheenjäsen, vain ottaa, että kolmannen osapuolen linkki on tapa auttaa vahvistaa erityisesti attribuutteja, jotka koskevat jonkun (fyysinen ilme, worths, persoonallisuuden tyyppi, ja enemmän).

Kaveri ei välttämättä saada se oikea, kuitenkin he yhä asetus ylös henkilön kanssa, he luulevat, että pidät, Hallam sanoo. "Online daters edelleen on-line ventovieraita asti heti he päättävät tavata offline.".

Samoin kuin on olemassa tiettyjä asioita ihmisestä ja myös mahdollinen kumppani, että et vain voi selvittää, tililtä tai puhua verkossa, Reis lisää: haluatko liittää hyvin? Teet yksi toinen nauraa? Haluatko nauttia toistensa seurasta? Oletteko todella tuntuu, että olet paljon parempi ihminen, kun olet eri henkilö?

"Niitä asioita, jotka todella väliä, kun se tulee tehdä kumppanuuden työtä ei yksinkertaisesti helposti saatavilla tili," Reis väittää. (Tutkimuksen jälkeen henkinen tutkimuksen tuki, että ne tyypit periaatteet ovat erittäin tärkeitä suhteita, sekä ennustavat yhteys menestys, hän pitää mielessä.).

seksiseuraa on keino avata ovet tavata ja myös päivämäärä ihmisiä, Reis väittää. Ja myös yksi asia sivustot ja myös sovellukset ovat valitsemalla ne on, että kyky yksinkertaisesti auttaa sinua täyttämään enemmän yksilöitä.

Vaikka on olemassa minimaalinen ammattiopinnot, että on oikeastaan erityisesti arvioida seksiseuraa tuloksia, on vuosikymmenten tutkimukseen siitä, miksi suhteet niin hyvin kuin mikä ohjaa yksilöiden yhdessä aluksi.

"On paljon, mitä voimme todeta koskevat seksiseuraa tutkimus tutkimus on todella paljon enemmän ekstrapoloimalla muista lajitella tutkimuksia," Reis toteaa.

Sameer Wildner, MD, sisätautilääkäri, College of North Texas Dallas, coauthored 2015 BMJ evidence-Based Lääkitys kirjan, jota varten hän sekä hänen coauthor ottaa huomioon lähes 4000 tutkimuksia eri psykologian, sosiologian, neurokognitiivisia tiede, ja myös eri tieteenalojen keksiä sarjan standardit vain miten perustaa tilin, miten valita puvut, ja myös tarkalleen, miten lähestyä online-viestintää.

Luoda jopa dating huomioon tietty tarkoittaa ei ei tarkoittaa, takuuta kokous elämäsi rakkaus. Kuitenkin Chaudhry havainnot eivät tarjota joitakin muistutuksia siitä, kuinka jakaa tietoa oman ja tarkalleen, miten valita, kuka pelata. "On pieniä vivahteita, jotka voivat auttaa," hän toteaa.

Jollain tapaa seksiseuraa on eri pallo peli konferenssin henkilön todellinen elämä-sekä joissakin tarkoittaa, että se ei ole. (Reis tavoitteena on, että "seksiseuraa" on itse asiassa hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä tarkoittamaan "online-konferenssi," onko se kautta dating sivusto tai dating sovellus.).

Asettaminen dating profiili tietyllä tavalla ei ole millään merkitsee tae täyttää elämäsi rakkaus. "On pieniä hienouksia, jotka voivat tukea", hän väittää.


Add Alexandrin56 to your subscriptions feed

Alexandrin56 travel blog imagesLeave a Comment:

Or Sign Up To Leave A Comment

To notify a previous commenter, mention their user name: @peter or @peter-smith if there are spaces.


Create Your Free Travel Blog

Join others and Track That Travel

Track That Travel

travel blog, free travel blog travel blog, free travel blog travel blog, free travel blog

® 2018 Track That Travel