Vain miten olla parempi seksiseuraa, mukaan psykologia

Vain miten olla parempi seksiseuraa, mukaan psykologia

Xavierre travel blog images

travel blog

Tutkimuksen ulkonäkö, suostuttelua, sekä se, mikä tekee ihmissuhteista työ voi ilmoittaa meille paljon koskevat tarkalleen miten käyttää dating apps.  seksia.net

Jos seksiseuraa näyttää ratkaisematon palapeli etsiä "yksi" (tai kuka olet yrittää löytää), et ole ainoa.

Pew Proving ground tiedot ovat havainneet, että vaikka eri yksilöiden hyödyntäen seksiseuraa ratkaisuja, kasvaa ja osa ihmisistä olettaa, että se on hyvä tapa konferenssin yksilöitä kasvaa-jopa enemmän kuin 3. yksilöiden että raportti on internetissä dater ole todella mennyt ulos jonkun kanssa, he ovat todella toteutuvat verkossa.

seksiseuraa ei ole kalpea sydämen tai ne nopeasti luopua, toteaa Harry Reis, PhD, Opettaja Psykologian ja myös Dekaani on Professori Arts, Sciences, ja myös Engineering, College of Rochester. "On vanha sanonta, että sinun täytyy suudella paljon sammakoita löytää prinssi-ja uskon, että todella liittyy seksiseuraa."

Reis tutkimuksia sosiaalisen viestinnän sekä muuttujat, jotka vaikuttavat määrä ja läheisyys meidän kumppanuuksia. Hän coauthored 2012 katsausartikkeli, jossa arvioitiin, kuinka psykologia voi selventää joitakin seksiseuraa dynamiikkaa.

Jotenkin seksiseuraa on eri tilanne konferenssi henkilö tosielämässä-- sekä joitakin menetelmiä se ei ole. (Reis mainitsee, että "seksiseuraa" on oikeastaan hieman harhaanjohtava. Hyödynnämme termi tarkoittaa "online-kokous," onko se kautta dating sivusto tai dating sovellus.).

"Et yleensä tiedä niiden osalta ennen voit itse tavata," Reis väitteet, jotka koskevat ihmisiä, voit täyttää verkossa. Saatat joutua tarkistaa lyhyt-tili tai sinun on ehkä ollut melko laajaa keskustelujen kautta tekstiä tai sähköpostitse.

Ja myös samalla tavalla, kun täytät henkilö offline-tilassa, et voi tietää, paljon yksityiskohtia, että yksittäiset etukäteen (kuten silloin, kun olet valmis kasvoi kaveri) tai saatat tietää todella vähän (jos, anna ' s sanoa, voit mennä ulos jonkun kanssa olet täyttänyt lyhyesti baarissa).

"Ajatuksena seksiseuraa ei ole uusi ehdotus," väittää Lara Hallam, tutkija, Viestinnän Laitos Opintoja College of Antwerp, jossa hän on työskennellyt hänen Tohtorin tutkinto yhteys tutkimuksia. (Hänen tutkimus tällä hetkellä keskittyy seksiseuraa, mukaan lukien tutkimus, joka sijaitsee ikä oli vain luotettava forecaster, mitä tehdään internetissä daters todennäköisempää itse koota.).

"Ihmiset ovat aina hyödyntää välittäjien, kuten äidit, ystävät, papit, tai heimon jäsenet, etsiä ihanteellinen kumppani," Hallam toteaa. Mistä seksiseuraa eroaa menetelmiä, jotka menevät kauemmaksi kerroksia, yksityisyyden mukana.

Jos täyttää jonkun kautta ystävä tai sukulainen, yksinkertaisesti ottaa, että kolmannen osapuolen linkki on tapa auttaa tarkistaa tiettyjä ominaisuuksia henkilö (fyysinen ulkonäkö, arvot, ominaisuus, ja niin edelleen).

Hyvä ystävä ei ehkä aina ole oikeassa, mutta he ovat silti asettaa sinut jonkun kanssa, he olettavat, voit, kuten, Hallam väittää. "Online daters pysy verkossa ventovieraita asti heti he päättävät tavata offline.".

Ja myös, on olemassa tiettyjä asioita, jotka koskevat yksilön ja myös mahdollinen kumppani, että et yksinkertaisesti voi selville tilin tai puhua verkossa, Reis kuuluu: Onko sinulla vuorovaikutuksessa hyvin? Teet yksi toinen nauraa?

"Ne kohdat, jotka todella väliä, kun se koskee tehdä suhteemme toimimaan, eivät yksinkertaisesti ole saatavilla tili," Reis sanoo. (Tutkimus tutkimuksen jälkeen psykologinen apu, että tuollaiset käsitteet ovat välttämättömiä yhteyksiä, ja ovat ennustajat kumppanuuden menestys, hän pitää mielessä.).

seksiseuraa on tapa avata ovet, tyydyttää ja päivämäärä yksilöitä, Reis väittää. Sekä jotain sivustoja ja sovelluksia on menossa heille on, että kyky vain auttaa sinua täyttämään enemmän ihmisiä.

Kun on vähän tieteellisiä tutkimuksia, jotka on erityisesti arvioitava seksiseuraa tuloksia, on vuoden tutkimus miksi yhteydet toimivat ja mikä ohjaa yksilöiden yhdessä aluksi.

"Useimmat mitä meillä voi valtion osalta seksiseuraa tutkimuksesta on todella paljon enemmän theorizing muista lajitella tutkimuksia," Reis sanoo.

Sameer Wildner, MD, sisätautilääkäri University of North Texas Dallas, coauthored 2015 BMJ evidence-Based Lääkitys paperi, jonka hän ja myös hänen coauthor ajatellut lähes 4000 tutkimuksia koko psykologia, sosiologia, neurokognitiivisia tieteellistä tutkimusta, ja monia muita tekniikoita keksiä kokoelma ohjeita siitä, miten luoda tilin, miten valita puvut, ja myös vain miten lähestyä online-vuorovaikutusta.

Asettaminen dating profiili tietty menetelmä ei ole millään merkitsee vakuutuksen siitä, kokous elämäsi rakkaus. Chaudhry on searchings varten tehdä käyttää joitakin vinkkejä siitä, miten jakaa tietoa oman ja täsmälleen miten määritellä, kuka ottaa mahdollisuuden. "On pieniä hienouksia, jotka voivat auttaa", hän väittää.

Jollain tapaa seksiseuraa on eri pallo peli kokouksessa joku todellisen elämän-ja myös joissakin tarkoittaa, että se ei ole. (Reis ohjaa ulos, että "seksiseuraa" on oikeastaan hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä ehdottaa, "internet conference," onko se on dating sivusto tai dating sovellus.).

Luoda jopa dating tilille tietyllä tavalla ei suinkaan takuu, joka täyttää elämäsi rakkaus. "On pieniä vivahteita, jotka voivat auttaa", hän sanoo.


Add Xavierre to your subscriptions feed

Xavierre travel blog imagesLeave a Comment:

Or Sign Up To Leave A Comment

To notify a previous commenter, mention their user name: @peter or @peter-smith if there are spaces.


Create Your Free Travel Blog

Join others and Track That Travel

Track That Travel

travel blog, free travel blog travel blog, free travel blog travel blog, free travel blog

® 2018 Track That Travel