Atletico Madrid Tröja

Atletico Madrid Tröja

caraballo travel blog imagesfotbollströjor
eller att signera spelaren permanent


Norwich att backa till Premier League som


Atletico Madrid Tröja, Tottenham Fotbollströja


buendia avslutade säsongen fotbollströjor junior leicester och manchester

The Gunners har länge spårat Buendia, som toppade mästerskapsassistenten för att hjälpa Norwich att backa till Premier League som mästare i andra divisionen.

Buendia avslutade säsongen med utmärkta 15 mål och 17 assist för Kanarieöarna då Daniel Farkes sida toppade tabellen med 97 poäng.

24-åringen var den enda spelaren i mästerskapet som skapade mer än 80 chanser och hamnade på 107 i genomsnitt 2,74 chanser per 90 minuter.

atletico madrid tröja Mikel Arteta vill signera ytterligare en anfallande mittfältare i sommarens transferfönster med det för närvarande oklart vad som kommer att hända med Odegaard.

Den utlånade norrmannen imponerade i 3-1-segern mot Crystal Palace på onsdagskvällen men kan ha plats i moderklubben Real Madrid nästa säsong.

Tränaren Zinedine Zidane kan lämna Los Blancos i slutet av säsongen och om han gör det skulle det öppna en möjlighet för Odegaard att tjäna en första lagplats.

tottenham fotbollströja Arteta skulle vilja behålla Odegaard minst ytterligare ett år på lån eller att signera spelaren permanent, men chansen att göra det kan vila på Zidanes framtid.

Mål säger att Buendia har flyttat till toppen av listan över 10 -tal för Arsenal under tiden med Real Betis 'Nabil Fekir ett potentiellt alternativ.

Nuova Maglie Da Calcio Basso Prezzo Teknisk chef Edu ligger främst bakom Arsenals intresse för Buendia och ökar deras jakt på spelaren, som enligt rapporten är ivrig efter att flytta till Emirates.

Spanjoren ställer förmodligen upp ett potentiellt bud på Norwich ifall Arsenal inte kan hålla Odegaard ytterligare 12 månader, snarare än förutom att behålla Norge internationell.

Arsenal ser Kanarieöarnas huvudskapare Buendia som en angripare som kan göra en verklig skillnad för dem, och Norwich-chefen Farke har tidigare föreslagit att en affär är genomförbar till rätt pris.

Arsenal avslutar under tiden sin Premier League -säsong hemma mot Brighton på söndag och går in i nionde matchen men bara en poäng bakom rivalerna Tottenham på sjunde plats.

Gunners kan inte sluta högre än sjua, vilket betyder att de bara kan säkra fotboll i Europa Conference League och behöver Spurs och Everton för att tappa poäng mot Leicester och Manchester City.

fotbollströjor sverige


Add caraballo to your subscriptions feed

caraballo travel blog imagesLeave a Comment:

Or Sign Up To Leave A Comment

To notify a previous commenter, mention their user name: @peter or @peter-smith if there are spaces.


Create Your Free Travel Blog

Join others and Track That Travel

Track That Travel

travel blog, free travel blog travel blog, free travel blog travel blog, free travel blog

® 2018 Track That Travel