Vrijwilligerswerk Rotterdam

Vrijwilligerswerk Rotterdam

cbdforsale travel blog images

travel blog

De Rotterdamse jongerenclub!

Netwerk Nieuw Rotterdam is een jongerenclub waar jongeren bij horen, vrienden maken, zichzelf ontwikkelen én zich vrijwillig inzetten voor eenzame en kwetsbare Rotterdammers. Zo zetten we ons met onze vrijwilligersorganisatie in tegen eenzaamheid, polarisatie en hyper-individualisme.  Vrijwilligerswerk Rotterdam


Wat kan ik doen?

Leuk dat je shrivel mee doen! Operation dit second hebben we 3 programma's waar je aan kan deelnemen om je vrijwillig in te zetten voor eenzame en kwetsbare Rotterdammers.

Inspiratie

Bij de Groeiplaatsen en Doing Good Meetings kun jij een dosis inspiratie opdoen en praat je met andere jongeren over goed doen voor Rotterdam!

Onze club

Kom naar onze occasions zoals walk and talks, een grill of een online pubquiz om nieuwe mensen te leren kennen en vrienden te maken!

Toffe occasions

Check de Agenda om alle activiteiten bite the dust er zijn te bekijken en merge je aan!

Met elkaar de handen uit de mouwen steken!'

Tegelijkertijd zijn er nog zo veel Rotterdammers bite the dust ook jouw hulp goed kunnen gebruiken. Samen zetten we ons in voor anderen en maken we Rotterdam nóg mooier!

Join the club!

Een plek waar je vrienden kan maken, waar je bij mag horen en waar je jezelf kan ontwikkelen.

Goed dat je ons gevonden hebt!

Of het gaat om een praktische klus, samen boodschappen doen, een luisterend oor of gewoon even een spelletje spelen. Veel mensen krijgen bite the dust hulp van familie of vrienden, maar niet iedereen heeft een behulpzaam netwerk om zich heen. Misschien herkent u dit bij uzelf of iemand in uw omgeving. Netwerk Nieuw Rotterdam hoort graag waar u hulp bij nodig heeft en gaat met u operation zoek naar een jongere bite the dust zich daarvoor wil inzetten. We staan graag voor u klaar.

Netwerk Nieuw Rotterdam helpt u als u in gemeente Rotterdam woont en:

geen buren, vrienden familie of kennissen hebt bite the dust je helpen

niet voldoende geld hebt om zelf hulp te organiseren,‚Äč

entryway gezondheidsproblemen of een lichamelijke of psychische beperking een helpende hand hard nodig hebt.

Foto 20-09-19 13 37 48 (1)

De eerste stap is hulp vragen!

Het is vaak een grote drempel om hulp te vragen in je omgeving. Maar wist je dat er heel veel mensen zijn bite the dust graag klaar staan voor een ander? Dus schroom niet en vul het onderstaande formulier in. Wij zullen dan z.s.m. contact met je opnemen.Een Nieuw Rotterdam

'Nieuw Rotterdam' staat voor een stad waarin er geen eenzaamheid is. Het is een stad waar mensen in harmonie met elkaar samenleven, ongeacht de cultuur, religie of leeftijdsgroep. Het is een stad waar het vanzelfsprekend is om je in te zetten voor de mensen in je omgeving en waar jongeren zichzelf kunnen ontwikkelen en met hun talenten een positieve bijdrage leveren.

Wie zijn we?

Netwerk Nieuw Rotterdam is een jongerenclub voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar, met different culturele en religieuze achtergronden, waar zij bij horen, vrienden maken, zichzelf ontwikkelen én zich vrijwillig inzetten voor kwetsbare Rotterdammers.

Netwerk Nieuw Rotterdam zet zich in tegen eenzaamheid, polarisatie en hyperindividualisme. Deze drie maatschappelijke thema's hebben een samenhang en versterken elkaar. Als organisatie hebben wij een integraal aanbod ontwikkelt bite the dust deze problemen aanpakt.

Wat doen we?

Allereerst vormen we een club waar jongeren kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten. Dit zijn inspirerende sessies en gespreksgroepen over maatschappelijke thema's, trainingen over omgaan met geld, gespreksvaardigheden en communicatiestijlen en als laatst bijeenkomsten waar onderlinge ontmoeting centraal staat. Vervolgens stimuleren en activeren wij jongeren om zich ook vrijwillig in te zetten voor eenzame en kwetsbare mensen om hen heen.

Operation deze manier investeren wij in de Rotterdamse jeugd, plegen wij een pedagogische interventie om jongeren te laten ontdekken dat zij van betekenis zijn én vormen zij samen de oplossing voor eenzame en kwetsbare mensen.


Add cbdforsale to your subscriptions feed

cbdforsale travel blog imagesLeave a Comment:

Or Sign Up To Leave A Comment

To notify a previous commenter, mention their user name: @peter or @peter-smith if there are spaces.


Create Your Free Travel Blog

Join others and Track That Travel

Track That Travel

travel blog, free travel blog travel blog, free travel blog travel blog, free travel blog

® 2018 Track That Travel