Hoe voeg ik een afbeelding toe aan een Hotmail-handtekening?

Hoe voeg ik een afbeelding toe aan een Hotmail-handtekening?

hotmailbellen travel blog images

travel blog

Weet u dat u een afbeelding kunt toevoegen aan de Hotmail-handtekening? Ja het is mogelijk. Heb je een idee hoe pakkend het eruit zou zien? Wanneer het bedrijfslogo of een afbeelding met betrekking tot het werk zichtbaar is in de handtekening, geeft dit een professionele en formele uitstraling aan elke e-mail die u verzendt. Het geeft ook een goede indruk wie het bericht leest.

Een bord kan interessanter worden gemaakt door de tekst erin op te maken. Een klein logo of een symbool dat uw bedrijf vertegenwoordigt, is de beste optie om toe te voegen. Neem contact op met Hotmail-ondersteuning voor meer advies over Hotmail-functies en gerelateerde problemen. Het team werkt dag en nacht om hun klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Volg de gegeven richting om een ​​afbeelding toe te voegen aan een Hotmail-handtekening.
 Log in op uw Hotmail-account met het juiste e-mailadres en wachtwoord.
 Ga naar de rechterbovenhoek en klik op Opties, een vervolgkeuzelijst wordt geopend, klik op Meer opties.
 Zoek en klik op de optie Persoonlijke e-mailhandtekening onder E-mail schrijven.
 Uw handtekening zal zichtbaar zijn op het scherm indien toegevoegd. Als dat niet het geval is, kunt u in het vak typen dat elke keer zichtbaar is wanneer u een nieuwe e-mail beantwoordt of een nieuwe e-mail stuurt.
 Selecteer, kopieer en plak de afbeelding in hetzelfde vak. Zorg er ook voor dat de grootte van de afbeelding niet groter is dan 200 KB, aangezien het toevoegen van een bijlage ook de e-mailgrootte vergroot. Bewaar altijd een kleine afbeelding in de handtekening.
 Klik op Opslaan om deze afbeelding aan uw handtekening toe te voegen.
 Klik op Nieuw om de afbeelding te bekijken die aan uw bord is toegevoegd.

Bellen Hotmail nederland is er constant om u te helpen wanneer u in een crisis terechtkomt. Wees kalm en geduldig bij het doen van iets op Hotmail. Omdat het werken aan dit programma niet zo'n moeilijke taak is. Een beetje begeleiding van het team kan je misschien helpen. Neem nu contact met hen op en verlos u van het probleem, want ze zijn zeer getalenteerd en kunnen elk gerelateerd probleem binnen een korte tijdspanne oplossen.


Add hotmailbellen to your subscriptions feed

hotmailbellen travel blog images
Leave a Comment:

Or Sign Up To Leave A Comment

To notify a previous commenter, mention their user name: @peter or @peter-smith if there are spaces.


Create Your Free Travel Blog

Join others and Track That Travel

Track That Travel

travel blog, free travel blog travel blog, free travel blog travel blog, free travel blog

® 2018 Track That Travel