McAfee Antivirus vertoont storingsgedrag en sluit niet

McAfee Antivirus vertoont storingsgedrag en sluit niet

mcafeebellen travel blog images

travel blog

Software en programma's werken foutloos als ze correct worden gedownload en geïnstalleerd. Met andere woorden, een programma werkt mogelijk niet zoals verwacht vanwege technische problemen die optreden als gevolg van slecht onderhoud. Het assortiment antivirussoftware van McAfee wordt gewaardeerd voor diepgaande scans en effectieve verwijdering van virussen, spamware, malware en trojan-bestanden. Maar onthoud dat een antivirusprogramma in een virus verandert als het niet goed wordt behandeld. Voor een beter begrip en om technische problemen te voorkomen, blijft de Mcafee Bellen actief om de Australische gebruikers te helpen. Soms begint de pc onverwachte fouten weer te geven of wordt deze automatisch uitgeschakeld. In het ergste geval maakt het blauwe scherm het systeem corrupt. Dit gebeurt mogelijk door de storing in het kader van het antivirusprogramma.

Hier is de oplossing om de technische problemen op te lossen die optreden als gevolg van een antivirusprogramma. Volg dus een van de twee onderstaande opties om de fout op te lossen. Blijf kalm, want deze processen zijn geverifieerd door de technische experts voor volledige veiligheid van de gebruiker en het apparaat.
• Zoek naar de Windows-taakbalk en klik op het Mcafee telefoonnummer dat op het bureaublad verschijnt. Vervolgens moet u de optie uitschakelen selecteren. Als er een foutmelding op het scherm wordt weergegeven, dubbelklik dan op het antiviruspictogram. Ga nu naar de optie Geavanceerd menu en zoek de knop Configureren. Klik op de optie Configureren en schakel alle services uit die aan het McAfee-programma zijn gekoppeld.

• Zoek in het volgende alternatief de taakbalk en selecteer de optie Taakbeheer. Klik nu met de rechtermuisknop op het proces dat in Taakbeheer verschijnt. Een actief programma verschijnt op het scherm als McAfee.exe of oas.exe. Selecteer het proces beëindigen om het programma op het scherm te stoppen en druk op de optie "Ja". Start ten slotte het systeem opnieuw op of kies opnieuw opstarten om het proces te voltooien. Als de fout nog steeds bestaat, is er mogelijk iets mis met de softwarebestanden. Probeer dus het antivirusprogramma te downloaden en te installeren vanaf de officiële McAfee-site.


Add mcafeebellen to your subscriptions feed

mcafeebellen travel blog images
Leave a Comment:

Or Sign Up To Leave A Comment

To notify a previous commenter, mention their user name: @peter or @peter-smith if there are spaces.


Create Your Free Travel Blog

Join others and Track That Travel

Track That Travel

travel blog, free travel blog travel blog, free travel blog travel blog, free travel blog

® 2018 Track That Travel