Hoe kunt u uw Facebook-account laten verifiëren?

Hoe kunt u uw Facebook-account laten verifiëren?

bellenfacebook travel blog images

travel blog

Wil je geverifieerd worden op Facebook? Ontdek hoe u in slechts enkele stappen een grijze of blauwe verificatiebadge op uw pagina kunt toepassen. Deze badge vertelt de bezoekers dat uw pagina authentiek en geverifieerd is.
De technische ondersteuning van Facebook zorgt ervoor dat je geverifieerd wordt met een garantie

1. Als je het beroep van acteur, journalist, muzikant, atleet of dans niet hebt gekozen, moet je misschien eerst je lijn kiezen. Het kan een blogger, schrijver, ondernemer, auteur of welke categorie dan ook zijn die uw naam een ​​gerenommeerde naam geeft.
2. Onder het gedeelte met onderscheidingen moet u de publicatie waarin u zich bevond, de titel van de blog vermelden, gevolgd door de referentielinks.
3. Schrijf een korte biografie op waarin je je leven beschrijft en wat er zo speciaal aan jou is!
4. Als u de applicatie hebt geladen, opent u deze en gaat u naar de start.
5. Voer uw naam in de daarvoor bestemde ruimte in en als u uw naam niet in de gediagnosticeerde lijst hebt gezien, is uw pagina nog niet verschenen. Ga verder.
6. Ga voor de link van mijn webpagina is nog niet geverifieerd.
7. U wordt doorgestuurd naar een pagina waar een persoonlijk merk zou worden bekeken.
8. Nadat u de pagina voor het persoonlijke merk heeft geselecteerd, moet u de kopie van uw identiteitsbewijs met foto uploaden met de link van uw website. Bevestig dit met de verzendknop.
9. Start de post van boost of advertenties voor maar liefst 5 dollar per week. Nadat je het hebt ingediend, wacht je op je beurt. U krijgt de meldingen of het account als geverifieerd zou worden weergegeven met een vinkje van blauwe kleur. U kunt ook de applicatie vermelden die schoon en gemakkelijk te gebruiken is.

Als u nog steeds dezelfde problemen ondervindt, wacht dan niet langer en plaats uw probleem op het gratis Bellen Facebook Nummer. Onze technische experts werken met 100% toewijding en ijver om de volledige Facebook-gerelateerde vragen op te lossen, zoals het niet kunnen krijgen van updates, het niet kunnen Herstellen van een Facebook-account, berichten worden niet ontvangen in de inbox enz. We zijn er voor u, door u, met u.


Add bellenfacebook to your subscriptions feed

bellenfacebook travel blog imagesLeave a Comment:

Or Sign Up To Leave A Comment

To notify a previous commenter, mention their user name: @peter or @peter-smith if there are spaces.


Create Your Free Travel Blog

Join others and Track That Travel

Track That Travel

travel blog, free travel blog travel blog, free travel blog travel blog, free travel blog

® 2018 Track That Travel