Stappen Voor Het Verbergen Van Specifieke Facebook-Berichten Van Mensen

Stappen Voor Het Verbergen Van Specifieke Facebook-Berichten Van Mensen

facebookhelpdesknederland travel blog images

travel blog

Wil je de juiste stappen om bepaalde Facebook-berichten voor bepaalde mensen te kunnen verbergen? Nou, dan zou je blij moeten zijn dat je er zeker de plaats van hebt gemaakt die je zou moeten hebben. En als u ook andere zorgen heeft, kunt u op elk gewenst moment het Facebook klantenservice nummer bellen. Dan zal het in aanmerking komende team van experts u onmiddellijk helpen met de nodige oplossingen.

Volg de gegeven stappen om Facebook-berichten te verbergen met behulp van de instelling 'Vrienden behalve':

1. Ten eerste moet je het veld 'Waar denk je aan' selecteren om het venster 'Bericht maken' te openen.
2. En dan moet u op de vervolgkeuzelijst 'Privacy' klikken naast uw naam en profielafbeelding. Daarna worden de meest recente opties weergegeven die u hebt gebruikt, zoals 'Openbaar of Vrienden'.
3. En nu moet u in de lijst 'Privacy selecteren' de optie 'Vrienden behalve' kiezen.
4. Je moet nu de naam selecteren van de vriend(in) die je wilt uitsluiten van het zien van je bericht. Je vindt de namen die verschijnen in het vak 'Vrienden die je bericht niet zien' onder aan het venster.

OPMERKING: Als u naar een persoon wilt zoeken, moet u beginnen met het typen van hun voor- of achternaam in het veld 'Zoeken naar een vriend of lijst' en vervolgens moet u de naam selecteren wanneer deze op uw scherm verschijnt.

5. Hierna moet u de knop 'Wijzigingen opslaan' selecteren. En dan zul je zien dat de instelling 'Privacy' nu 'Vrienden behalve' zegt.
6. Ten slotte kun je nu doorgaan en je bericht schrijven zoals je normaal zou doen, een foto, video of andere inhoud toevoegen, en dan moet je het tabblad 'Berichten' selecteren als je klaar bent om het officieel te maken .

OPMERKING: Houd er ook rekening mee dat Facebook mensen geen manier biedt om te weten dat je hebt verhinderd dat ze je bericht zien.

Als u klaar bent met het doorlopen van het bovengenoemde proces, moet u tevreden zijn met het resultaat. Maar als u problemen ondervindt, moet u contact opnemen met het Facebook nummer. De monteurs helpen u dan snel verder met de beste oplossingen.


Add facebookhelpdesknederland to your subscriptions feed

facebookhelpdesknederland travel blog imagesLeave a Comment:

Or Sign Up To Leave A Comment

To notify a previous commenter, mention their user name: @peter or @peter-smith if there are spaces.

travel blog

smithjohn998 July 11th, 2022

Thanks for the great post. Pretty good post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed reading your blog posts.
Youtube nederland

Create Your Free Travel Blog

Join others and Track That Travel

Track That Travel

travel blog, free travel blog travel blog, free travel blog travel blog, free travel blog

® 2018 Track That Travel